Apps m˛bils. Webs per a m˛bils. Web m˛bil.

apps mobils

L'˙s de smartphones i tablets Ús ja molt considerable a Espanya, el que obliga a les empreses a adaptar les seves pÓgines web als diferents dispositius m˛bils. Cal tenir en compte que hi ha una gran varietat de dispositius amb diverses funcionalitats. No Ús el mateix el disseny web per a un tablet Android o per a un tablet Ipad, per exemple aquest ˙ltim no accepta la tecnologia Flash.

En LA TEVA WEB SL dissenyem les pÓgines web sempre tenint en compte la seva correcta visualitzaciˇ en dispositius m˛bils Android, Iphone i Ipad. No obstant aix˛, es pot anar un pas mÚs enllÓ i fer una pÓgina web mitjanšant disseny web m˛bil.

El disseny web m˛bil consisteix en crear una pÓgina web especÝficament per a aquests suports m˛bils diferenciada de la pÓgina web estÓndard. Mitjanšant una eina de detecciˇ detectar si l'usuari estÓ accedint mitjanšant un dispositiu m˛bil i li derivem al web m˛bil.

El disseny web m˛bil tÚ caracterÝstiques molt determinades, els dispositius m˛bils solen disposar de pantalles de redu´des dimensions, el que tÚ una forta implicaciˇ en el disseny web. S'ha de organitzar els continguts per a la correcta visualitzaciˇ i tenint en compte que la interacciˇ de l'usuari amb el dispositiu serÓ mitjanšant una pantalla tÓctil, reduir el contingut al exclusivament rellevant per als usuaris m˛bils prioritzant l'˙s d'enllašos directes per als continguts de major importÓncia i, finalment, treballar en obtenir una pÓgina web que malgrat poc per la seva rÓpida descÓrrega i, evitar aixÝ, que els usuaris abandonin la pÓgina causa de les seves lentes connexions.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar