Apps mòbils. Webs per a mòbils. Web mòbil.

apps mobils

L'ús de smartphones i tablets és ja molt considerable a Espanya, el que obliga a les empreses a adaptar les seves pàgines web als diferents dispositius mòbils. Cal tenir en compte que hi ha una gran varietat de dispositius amb diverses funcionalitats. No és el mateix el disseny web per a un tablet Android o per a un tablet Ipad, per exemple aquest últim no accepta la tecnologia Flash.

En LA TEVA WEB SL dissenyem les pàgines web sempre tenint en compte la seva correcta visualització en dispositius mòbils Android, Iphone i Ipad. No obstant això, es pot anar un pas més enllà i fer una pàgina web mitjançant disseny web mòbil.

El disseny web mòbil consisteix en crear una pàgina web específicament per a aquests suports mòbils diferenciada de la pàgina web estàndard. Mitjançant una eina de detecció detectar si l'usuari està accedint mitjançant un dispositiu mòbil i li derivem al web mòbil.

El disseny web mòbil té característiques molt determinades, els dispositius mòbils solen disposar de pantalles de reduïdes dimensions, el que té una forta implicació en el disseny web. S'ha de organitzar els continguts per a la correcta visualització i tenint en compte que la interacció de l'usuari amb el dispositiu serà mitjançant una pantalla tàctil, reduir el contingut al exclusivament rellevant per als usuaris mòbils prioritzant l'ús d'enllaços directes per als continguts de major importància i, finalment, treballar en obtenir una pàgina web que malgrat poc per la seva ràpida descàrrega i, evitar així, que els usuaris abandonin la pàgina causa de les seves lentes connexions.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar