diseño web
phone
12 / 04 / 2012

Google+ més funcional i bonic

Google+ més funcional i bonic
Google+ va actualitzar ahir la seva interfície o front-end amb canvis funcionals i estètics rellevants. Les noves millores donen més importància als continguts, incrementant des de l'espai de la publicació a la mida de les fotografies i vídeos, fent Google+ més visual i atraient els ulls de l'usuari al contingut.

Algunes de les incorporacions és la foto principal que ocupa gairebé tot el capçal i es dóna més importància al logotip de l'empresa.

A nivell funcional es rebateja una nova secció amb el títol "explorar" que serveix per veure les tendències de Google+ o trends del moment i continguts populars.

També incorpora la famosa timeline o línia temporal d'altres xarxes socials i la possibilitat de reorganitzar els menús de la barra lateral de l'aplicatiu.

S'ha actualitzat també les seccions de llocs de reunió i hangouts actualitzats dotant-les de més entitat i importància.

Sorprèn el generós espai en blanc al lateral que ha deixat Google, té un motiu: la novetat que vindrà després d'aquest redisseny ... caldrà esperar.

Aquests canvis de Google+ que ja s'estan implantant tenen com a objectiu fer un Google+ més senzill i bonic però, sobretot, més funcional. El que queda clar és que és un nou salt endavant en el que han sabut incorporar les millores realitzades recentment per altres populars xarxes socials.

T'ha agradat l'article? Subscriu-te al nostre bloc!

Notícies relacionades

Tens un projecte en ment? En volem saber més!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Més informació sobre les cookies

Acceptar