Disseny web. Disseny d'Intranets

disseny intranets

CCreació d'intranets, extranets o àrees internes web. La tecnologia web és una oportunitat per potenciar el treball en grup en les organitzacions i la comunicació interna de les empreses i organitzacions.

Les xarxes internes corporatives o intranets són eines web que posen les bases tècniques per al treball en equip dels empleats dins de les empreses, aconseguint que els empleats puguin accedir de forma ràpida i senzilla a un gran volum de de documentació.

Una extranet (extended intranet) és una àrea interna dins de la pàgina web d'una empresa que s'utilitza per compartir de forma segura la informació o operacions pròpies d'una organització amb els seus col·laboradors, empleats, proveïdors i clients. Seria una intranet ampliada via internet a usuaris externs a l'empresa.

Típics usos d'intranets són la d'accés i gestió de documents interns de l'empresa des de qualsevol ordinador, descàrrega d'arxius, gestió de clients, help desk o fins i tot el seguiment instantani de comandes i lliuraments i comunicacions internes. Tot això suposa oportunitats de negocis, millorar el servei al client, reduccions de costos de comunicació i gestió i optimització de processos.

LA TEVA WEB SL dissenya i programa totes les seves intranets i extranets a mida del client utilitzant programació dinàmica PHP i bases de dades MySql.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar