La Teva Web SL

LA TEVA WEB SL va néixer fa més de 15 anys a Barcelona amb l'objectiu d'obrir empreses de totes les mides a internet oferint-los les eines necessàries. Amb el pas del temps i la pròpia evolució d'Internet, el marketing online i els canvis en l'entorn tecnològic i econòmic han ampliat aquest objectiu únic de disseny web a tot un ventall de serveis que van des del disseny web, al posicionament web i al marketing online amb la introducció de les empreses a les xarxes socials i l'aprofitament de totes les possibilitats que una pàgina web i el marketing online ofereixen a les empreses avui en dia.

disseny web

LA TEVA WEB SL ofereix un servei integral a les empreses que se centra en un enfocament estratègic especialitzat per a cada empresa. Combinem els coneixements tècnics i estratègics que ens ha conferit la nostra experiència en el món de l'empresa, la consultoria, el disseny i la publicitat per entendre les claus del mercat en què es mou cada empresa i per oferir un disseny web que sigui el punt de partida per a una estratègia de marketing online que impulsi a les empreses a cobrir els seus objectius. Si el disseny web és el punt de partida, el disseny de l'estratègia de marketing online, incloent el posicionament i el social media, és el següent.

En aquests més de 15 anys hem treballat per a clients de totes les mides del sector públic i privat, així hem realitzat pàgines web i desenvolupat campanyes de marketing online i promoció en xarxes socials per a petites i mitjanes empreses i associacions, grans multinacionals i universitats. L'àmbit d'actuació de LA TEVA WEB SL és internacional i posseeix clients a Espanya, Europa, Oceania i als Estats Units.

L'equip de LA TEVA WEB SL és un equip multidisciplinari, incloent des d'economistes provinents del sector de la consultoria a dissenyadors web, consultors de marketing online i programadors web.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar