Disseny web

Disseny web

El marketing online és l'eina de marketing menys costosa i més eficient del món, ajuda a empreses de totes les mides a incrementar les seves vendes, estalviar costos, fidelitzar i donar suport als seus clients, facilitar informació i publicitar les 24 hores del dia a escala mundial. El disseny web és la part central del marketing online.

La creació d'un lloc web és un procés complex. No n'hi ha prou amb dissenyar pàgines webs atractives, cal dissenyar pàgines webs ràpides, intuïtives, fàcils de trobar, comunicatives que atreguin i retinguin els visitants i que, sobretot, acompleixin els objectius de la seva empresa. Un bon disseny web és essencial perquè la seva estratègia de marketing online funcioni, un mal disseny web arruïnarà la seva credibilitat i reputació online.

A LA TEVA WEB entenem el procés de creació d'una pàgina web per la seva empresa com un procés integral, que inclou des del disseny web fins a la seva completa implementació, desenvolupant la tecnologia necessària per a la creació de la pàgina web.

Disseny web Barcelona

El procés de disseny de la seva pàgina web s'estructura en les següents fases:

  1. Estudi i anàlisi del seu negoci i objectius, així com el de la seva competència, per així poder definir l'estratègia online que la seva empresa necessita.
  2. Definició del missatge que es vol comunicar per implementar els elements comunicatius necessaris en el disseny web i la generació de continguts per a la seva web, sempre mantenint la imatge corporativa de la seva empresa.
  3. Realitzar el disseny web i la programació de la pàgina web.
  4. Un cop realitzat el disseny web, programació web i publicació de la seva pàgina web, el nostre equip de marketing online i social media, s'encarrega del manteniment i posicionament web de la seva web en els principals cercadors com Google i a fer que la seva web sigui visible per als seus potencials clients.
  5. Finalment monitoritzem tot el procés, assessorant i acompanyant per obtenir conjuntament els millors resultats en la seva presència online i poder complir els seus objectius.
Finalment un punt a tenir en compte és la gestió dels continguts de la pàgina web. LA TEVA WEB li permet administrar de forma simple els continguts de la seva pàgina web com notícies, productes, serveis, etc.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar