Disseny web corporatiu

Disseny web

A LA TEVA WEB SL portem més d'una dècada centrats en el disseny web corporatiu, és a dir, dissenyant pàgines web corporatives per a empreses.

Crear una pàgina web és un procés complex. No n'hi ha prou amb dissenyar pàgines webs atractives, cal crear pàgines webs que transmetin el missatge que el client desitja. LA TEVA WEB SL tenim experiència en el món de la consultoria estratègica online i offline i aquesta és la nostra principal avantatge competitiu: coneixem el mercat i el món de l'empresa, el que ens ajuda a transmetre el missatge que vol el client.

Les pàgines web de qualsevol empresa són un element clau de l'estratègia de marketing de l'empresa i han de ser creades i dissenyades d'acord amb la imatge corporativa de la mateixa i els objectius de l'empresa. El disseny web corporatiu ha de ser fàcilment comprensible, usable i que comuniqui clarament el missatge que vol que el visitant rebi i recordi. Deu així mateix, adaptar-se al mercat al qual es dirigeix la seva empresa, no és el mateix el disseny i l'organització d'una web de productes de consum que d'una empresa dirigida al mercat industrial. Ha de comunicar com esperen els seus clients que ho faci.

Finalment, l'evolució d'Internet i del disseny web fa que cada vegada les empreses centrin el seu interès el marketing online sol·licitant pàgines web més complexes que no simplement informin als usuaris sinó que facilitin la interactuació usuari-empresa.

Una pàgina web corporativa li ha de permetre:

  • Oferir tota la informació que desitgi sobre els seus productes i empresa, en qualsevol moment, facilitant la compra dels seus productes davant dels seus competidors. Facilitar assistència on-line als seus venedors i distribuïdors que permeten argumentar millor els seus productes.
  • Establir relacions. Fidelitzar i agilitar la relació amb els clients i proveïdors.
  • Crear imatge de marca i empresa.
  • Ajustar ràpidament a les condicions de mercat. Podrà afegir ràpidament productes i serveis a la seva oferta.
  • Escoltar als seus clients actuals i potencials.
  • Augmentar quota de mercat i estar present a l'estranger.

Finalment, cal destacar que qualsevol disseny web que realitzem s'adapta sempre a la imatge corporativa del client.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar