12 Jul 2018

Disseny web per a la farmacèutica INKE

Disseny web per a la farmacèutica INKE

Recentment hem publicat la nova pàgina web de INKE, una empresa farmacèutica del grup Nupharm. Concretament, Inke es dedica al desenvolupament i producció d'APIs, medicaments genèrics, per a malalties relacionades amb el sistema respiratori, així com el sistema nerviós central.

A nivell de disseny web, en aquest cas ens venia ja molt marcat per la companyia. Hi predomina l'ús del color corporatiu, un blau molt tecnològic. Aquest conviu a la web amb fons blancs (neteja, higiene), així com un marró que evoca la natura.

Es tracta d'una pàgina web corporativa amb moltes pàgines, i cadascuna compta amb un disseny i maquetació diferents:
  • 3 pàgines corporatives (qui som, trajectòria i el grup Nupharm)
  • 3 pàgines de serveis (customització, controls de qualitat i suport tècnic)
  • 4 pàgines sobre especialitats
  • un llistat de productes, que incorpora un potent sistema de filtres i pàgines per separat per als fàrmacs per a les dues especializades, respiratotio i nerviós
  • un submenú amb altres elements corporatius (sala de premsa, treballa amb nosaltres, grup Nupharm, Linkedin i contacte)

A La Teva Web ha recaigut la responsabilitat per a aquest projecte de la programació i maquetació del web. Paral·lelament, hem dissenyat una estratègia per aconseguir un bon posicionament SEO de la marca, per conceptes relacionats amb el seu negoci, com respiratory APIs o CNS APIs.
Compartir  
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar