Disseny web i programació web per SYM

Disseny web, Programación web, SEO, Marketing online

Disseny web i programació web per SYM

SYM és una de les marques líders en motocicletes del món. L’empresa va iniciar-se en la fabricació de motocicletes el 1962 col·laborant amb Honda. La marca de Taiwan es va crear el 1954 i és molt coneguda per l'oferta de scooters d'alta qualitat a preus econòmics però també ha estat fabricant d'automòbils com el famós Honda Civic. SYM dóna especial importància al disseny de les seves motos i centralitza tot el disseny a Europa, concretament a Itàlia.

Per a la fira de la moto de Barcelona, la marca va llançar la seva nova pàgina web oficial per a Espanya. La pàgina web ha estat dissenyada per l'estudi de disseny gràfic de Barcelona Mariona Design, grans col·laboradors nostres des de fa molts anys. La Teva Web ens hem encarregat de la programació a mida de la pàgina web, tant back-end com front-end.

El disseny web, que és un disseny web responsive, ofereix una imatge moderna i fresca on la visualització dels models de SYM és el més important. Si la pàgina web compta amb un catàleg en línia de motos molt visual, també compta amb molta informació sobre la història i la filosofia de l'empresa, novetats i una sala de premsa.

A nivell de programació de la pàgina web s'ha incorporat un potent cercador de concessionaris SYM mitjançant l'API de Google Maps, el que ens permet incorporar la geolocalització a la pàgina web sense necessitat de desenvolupar una APP. Com sempre, la programació de la pàgina web és a mida i tots aquests continguts els gestiona la mateixa empresa a través d'un backoffice. La pàgina web enllaça també amb la intranet o àrea interna de l'empresa i els seus concessionaris.

El posicionament web en cercadors com Google o SEO i la gestió de campanyes de SEM o remàrqueting via Google Adwords seran els passos a seguir per la nostra agència amb SYM en el curt termini. Aquestes campanyes de màrqueting en línia aconseguiran que un fantàstic disseny web i una molt bona programació web donin els seus fruits ràpidament.

Visitar la pàgina web de SYM

Compartir  
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar