Disseny web per la Universitat de Barcelona

Disseny web, Programación web, Marketing online

LA TEVA WEB | Disseny web per la Universitat de Barcelona
Disseny web per al Grup d'Anàlisi Quantitativa Regional de la Universitat de Barcelona.

El Grup d'Anàlisi Quantitativa Regional depèn de la Facultat d'Econòmiques de la Universitat de Barcelona i s'integra també en el IREA, the Research Institute of Applied Economics ( IREA ). Les línies de recerca principals del grup són la predicció i anàlisi macroeconòmica cicle econòmic.

A nivell de disseny hem creat tota la imatge corporativa del grup, des del logotip a la realització del disseny web i la programació de la pàgina web.

La pàgina web incorpora múltiples seccions dinàmiques que informen de l'activitat del grup de recerca. Així la pàgina web incorpora seccions com la presentació corporativa del grup a totes les publicacions que genera, equip, working papers, projectes, esdeveniments i notícies.

S'ha buscat un disseny web molt clar i net amb tocs de modernitat que faciliti l'accés a la informació per part de l'usuari i, que a més, sigui fàcil de gestionar a través de la programació d'un gestor web o backoffice.

A nivell de llenguatges de programació s'ha treballat amb PHP i bases de dades MySql directament al servidor de la Universitat de Barcelona.

Visitar la pàgina web
Compartir  
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar