10 Jul 2018

El disseny web d'una landing page

El disseny web d'una landing page

Es coneix com "landing page" (pàgina d'aterratge) a aquelles pàgines web d'una sola URL o pàgina, l'objectiu és presentar un producte o servei, i fer una crida a l'acció: una trucada o un formulari, generalment.

Quan vam plantejar a nivell de disseny web a la realització d'una landing page, el treballem sota els principis següents:

  1. Com més breu, millor. A menys que una de les eines de màrqueting en línia sigui el SEO (cosa poc habitual ja que és molt difícil posicionar una landing), com menys text tingui una landing, millor.
  2. Atracció: el disseny web i composició ha de ser molt atractiu per a l'usuari, i alhora adaptar-se a qualsevol tipus de dispositiu.
  3. Claredat: a través del disseny, els textos i materials de la pàgina web (vídeos, textos, PDFs) ha de quedar molt clar quin producte o servei s'ofereix.
  4. Conversió: quan plantegem el disseny web i la seva estructura, hem de tenir clara quina és la prioritat de conversió, i compondre i prioritzar els elements en conseqüència.

Aquest esquema és el que hem seguit per al disseny i la maquetació de la landing de Clip-Cup. Es tracta d'una espècie de pinça que permet lligar un got de plàstic al pantaló, motxilla o penjant, de manera que els gots reutilitzables en concerts i festivals permetin als seus assistents gaudir sense por a perdre el got.
Compartir  
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar