Google Adwords. SEM

campanyes Google Adwords

A LA TEVA WEB SL gestionem campanyes SEM o de pay-per-clic o pagament-per-clic. Les campanyes més conegudes són els anuncis d'AdWords de Google. En aquestes campanyes de publicitat, el client paga un tant per visita o clic des del cercador en qüestió.

Aquestes campanyes permeten segmentar per paraules claus i destinar un preu que l'empresa està disposada a pagar per clic alhora que definir un pressupost diari i mensual d'inversió del que s'anirà descomptant cada clic.

Quan els usuaris de Google efectuen una recerca d'una de les paraules clau que vostè ha seleccionat per invertir, el seu anunci apareixerà al costat dels resultats de la cerca a la part dreta i / o superior de Google. A causa d'això, vostè únicament paga per aquelles visites que li busquen directament a través de Google.

Aquestes campanyes són recomanables per al llançament de noves webs fins que s'obtingui un bon posicionament natural en els resultats del cercador.

Principals avantatges de les campanyes de Google AdWords:

  • Es paga únicament per clic realitzat, és a dir, únicament pagaràs les visites reals a la vostra pàgina web. El pressupost, a més, pot limitar diàriament, així sempre controles el que gastes.
  • Alta segmentació per paraules claus, dimensió geogràfica, horaris, idiomes, etc.
  • Seguiment complet de la inversió i el ROI o retorn dels clics. Tot això ens permet saber que paraules són més buscades i tipus d'usuari és més rendible per la teva empresa.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar