ITV Certio

Disseny web, Programación web, SEO, Marketing online

Pàgina web i SEO | ITV Certio
Certio, l'empresa líder en ITV a Barcelona i Catalunya, va decidir redissenyar la seva identitat corporativa. Així que paral·lelament necessitava un nou web d'acord amb aquesta nova imatge més neta, fresca i amb valors que han construït recentment.

L'aspecte més complex de resoldre en el plantejament de la pàgina era una re-jerarquització dels continguts, buscant facilitar que l'usuari trobi la informació o servei que necessiti de forma senzilla, essent a més conscients que en aquesta nova etapa se li vol donar una importància cabdal a l'opció de reservar online cita prèvia per realitzar la ITV d'un vehicle.

Referent al disseny web, presentem un web amb predomini de fotografies. La selecció de les fotografies pensem que ha estat un dels elements clau de la web, més enllà dels elements estructurals. Hem volgut treballar amb imatges reals, realitzades per Certio, i que en elles s'hi mostrin persones de l'empresa. Això transmet transparència i proximitat, una cosa fonamental en un sector com el de Certio. A més la web vol transmetre neteja i compromís amb el medi ambient, un dels valors fonamentals d'aquesta empresa de ITVs. Per plasmar hem agafat el verd i magenta del logotip corporatiu com colors base, tot això sobre fons blanc. Una altra decisió important va ser la de les tipografies, que en aquest cas són una família de sans, sempre en format thin que fa referència a coses tècniques, combinades amb altres en formats arrodonits que ens fan referència al logotip de Certio i transmeten amabilitat. A més a hem emprat el cercle del logotip corporatiu en diferents aspectes del web, com els slides o en moltes de les imatges.

Al web se li ofereix al visitant molta informació corporativa, diferents maneres de contactar amb Certio, però sobretot es faciliten les moltes vies per contractar els seus serveis d'ITV. El visitant pot buscar les estacions ITV per la seva situació al mapa, o a partir del tipus de vehicles als que fan la ITV a cada estació, que indiquem sempre amb un llenguatge iconogràfic. Convé remarcar que a nivell de programació web, la gran dificultat ha suposat desenvolupar tot l'aplicatiu per reservar cita per a la ITV online, i també un simulador de preus d'ITV segons el seu vehicle i matrícula.

Un cop publicada la pàgina web, ara acompanyarem a Certio per millorar el seu posicionament web per conceptes com ITV, passar itv, o inspecció tècnica de vehicles.

Aquí podeu consultar la nova web de Certio
Compartir  
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar