Disseny web. Disseny de microsites i landing pages

Microsites y landing pages

Els microsites són pàgines web promocionals que es creen per donar a conèixer un producte o servei en concret via una pàgina web. És una bona estratègia comercial idònia per complementar la pàgina web de l'empresa.

En una microsite, el disseny web és clau. S'ha de crear un disseny web impactant i concís que transmeti els valors del producte, servei o promoció de forma ràpida.

Les microsites solen ser pàgines web de durada limitada ja que solen vincular-se a una promoció en concret. L'elecció d'un bon domini és clau per aconseguir un ràpid posicionament del microsite en els cercadors.

Una estratègia recent, pel que fa a posicionament web, és la creació d'una microsite per a cada producte de la companyia, el que beneficia a nivell de posicionament ja que es treballa amb múltiples webs i dominis.

Una microsite no és el mateix que les famoses landing pages o pàgines d'aterratge, ja que aquestes últimes formen part pròpiament d'una pàgina web o microsite en si mateixa.

Una altra diferència important és que les landing pages no es dissenyen per al posicionament en cercadors com Google. Les estratègies per atraure clients a les landing pages es realitza mitjançant:

  • Anuncis patrocinats o de pay per click (PPC) com Google Adwords que redirigeixi directament l'anunci a aquesta landing page. És el SEM.
  • L'ús de QR codes.
  • Mitjançant l'enviament de newsletters.

 

Finalment, les landing pages consisteixen és una única pàgina web que dissenya per generar un impacte visual important i s'optimitza per obtenir els millors resultats en termes de conversió i immediatesa en la resposta del client.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar