Marketing online

Marketing online barcelona

A grans trets, el marketing online comprŔn totes les eines existents a nivell online per promocionar i comunicar amb la missiˇ d'aconseguir els objectius de l'empresa, ja sigui incrementar vendes, fidelitzar clients, crear marca mÚs forts i amb entitat, etc.

El marketing online posseeix un gran avantatge enfront del marketing tradicional, no s'adreša a les masses sinˇ que es dirigeix a les persones en particular, ja que ens permet una segmentaciˇ del mercat molt alta, cosa que el fa molt mÚs personal i efectiu en un temps rŔcord.

L'estratŔgia a nivell de marketing online es plasma en un pla de marketing online que defineix els objectius de l'empresa, s'analitza el sector i la competŔncia, es trien les eines id˛nies, es defineixen les estratŔgies, s'implementen les accions a dur a terme i es mesura i avalua resultats.

marketing online barcelona

Les principals eines del marketing online sˇn:

  • Posicionament web o SEO. Mitjanšant el posicionament web aconseguim posicionar la teva pÓgina web en les primeres posicions dels cercadors com Google o Bing per atreure visitants a la teva pÓgina web, blog o canal social.
  • Enllašos patrocinats o SEM. Mitjanšant les campanyes de pagament per clic en plataformes com Google Adwords o Facebook aconseguim atreure visitants a la teva pÓgina web.
  • Xarxes socials o Social Media. Et permet escoltar i conversar amb els teus clients mitjanšant xarxes socials com Facebook o Twitter, impulsar promocions i llanšar nous productes.
  • Email marketing. Consisteix en l'enviament de newsletters o mails als clients per mantenir-los informats sobre els i productes i novetats de l'empresa.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar