Marketing online a Google+

Marketing online barcelona

Google+ és l'última de les grans xarxes socials en aparèixer, llançada a finals del 2011 és la gran aposta de Google per les xarxes socials.

Google+ s'estructura en base a perfils i pàgines d'empresa i el seu funcionament és molt similar al d'altres xarxes socials. El gran avantatge de Google+ és el seu poder de segmentació en la comunicacions, organitzant els diferents usuaris en cercles. Així podem decidir a quin tipus de públic dirigir un tipus de publicacions o altres des d'un únic perfil.

Una altra particularitat és el clàssic m'agrada reconvertit a +1 que influeix en el posicionament de les respectives pàgines web i continguts a les pàgines de Google+ i potenciar els hangouts o quedades a temps real.

A LA TEVA WEB SL ens encarreguem de la promoció de la teva empresa a Google+. Per a això:

  • Analitzem la presència a Google+ de la teva marca i serveis o productes i els dels teus competidors.
  • Dissenyem l'estratègia a seguir i desenvolupem les eines necessàries.
  • Creem i optimitzem els teus perfils i pàgines d'empresa.
  • T'assessorem sobre el tipus de publicacions, forma de realitzar-les i freqüència que ha de realitzar la seva empresa a Google+. O bé les gestionem directament dinamitzant el canal.
  • T'assessorem en com dur a terme la gestió de la interacció amb seguidors.
  • Finalment realitzem el seguiment estadístic del comportament de l'estratègia a Google+ per tal d'implementar millores en l'estratègia de forma permanent.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar