Social Media. Xarxes socials.

xarxes socials

El social media o marketing online en xarxes socials conforma una part fonamental del marketing online i ha estat sens dubte una de les majors revolucions en el camp del marketing de les últimes dècades.

Mitjançant el social media o l'ús de les xarxes socials les empreses impulsen campanyes publicitàries, creen promocions, es donen a conèixer, donen visibilitat i reforcen la seva imatge de marca o branding i, conseqüentment, incrementen vendes. No obstant això, el marketing en xarxes socials va més enllà i permet la interactivitat amb el client: parlar i escoltar de manera directa i sense intermediaris als teus clients i potencials compradors, obtenint informació sobre gustos i processos de compra, necessitats i expectatives. Mitjançant aquesta interacció, el social media ens permet descobrir que productes o serveis i que tipus de missatges funcionen amb els clients, ajudar-los i fidelitzar-los, alhora que l'empresa i la seva marca guanya credibilitat, competitivitat i reputació.

La primera decisió a abordar en un projecte en xarxes socials o de social media sempre és la creació d'un Social Media Plan, el que ens permetrà:

  • Definir els objectius del Social Media Pla. Què volem obtenir?.
  • Definir la situació actual de la marca. On està i cap a on vol anar.
  • Definir el target o públic objectiu. A qui anem dirigits.
  • Definir un posicionament de la nostra marca. En què som forts.
  • Definir una estratègia. Com ho farem ia través de què plataformes o xarxes socials ho farem (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, blocs, etc.)
  • Mesura i anàlisi de resultats i implementació de millores.

Un cop realitzat el Social Media Plan o Pla de Mitjans Socials on s'estudiï la situació actual de l'empresa en els mitjans socials, es fixin objectius realistes a aconseguir i el públic objectiu al qual ens dirigim i el procediment, en el qual es detallen les eines necessàries que ens porti a la seva consecució, es procedeix a l'execució del pla de mitjans socials.

A LA TEVA WEB SL som especialistes en marketing online, treballem amb la missió de fer que els nostres clients i les seves marques parlin i fidelitzin clients existents i generin nous clients reforçant les seves marques.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar