Marketing online. Instagram

Marketing online barcelona

Instagram és la xarxa social per excel·lència per compartir fotografies entre usuaris. Instagram és una de les xarxes socials més populars del món del marketing online.

Instagram està inicialment pensat per al seu ús des del dispositiu mòbil, principalment telèfons mòbils, i encara que es va llançar el 2010 exclusivament per Iphone, des del 2012 es pot usar també amb Android. Entre les seves últimes novetats hi ha la possibilitat de gravar vídeos d'un màxim de 15 segons.

Instagram va ser adquirit per Facebook el 2012, el que ha d'impulsar el seu creixement de forma exponencial en els propers anys. L'ús d'Instagram és molt similar a la resta de xarxes socials, fins i tot a nivell de disseny és molt semblant a Facebook i Twitter. Així, la xarxa social incorpora l'ús de hashtags, el concepte de seguidors, a qui seguim, l'opció de m'agrada i comentar i fins i tot posts. Pel que fa als anuncis per captar més seguidors, un dels objectius principals dels estrategs del marketing online, Instagram ja ha llançat la possibilitat de crear anuncis en països com els Estats Units i, a Espanya, s'espera que es llancin en breu.

Cada dia es pugen prop de 60 milions de fotografies a Instagram, es fan 1.6 bilions de likes i ja hi han 20 bilions de fotografies publicades. Instagram disposa en 2014 de més de 200 milions d' usuaris a tot el món, 40 milions menys que Twitter però en alguns països com els Estats Units ja supera Twitter en nombre d'usuaris mòbils. A més Espanya no és una excepció. Així Instagram s'ha tornat una xarxa social molt popular a Espanya i som després dels Estats Units, el Japó i el Brasil, el quart país del món en ús d'Instagram. És doncs, una xarxa social a tenir molt en compte per qualsevol campanya de marketing online a Espanya.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar