01 Set 2017

Pla estratègic de marketing online, disseny web i posicionament web per Sailing BCN

Consultoría de marketing online, disseny web i SEO per a Sailing BCN

Sailing BCN és una empresa de lloguer de vaixells a Barcelona per a particulars i empreses.

El client tenia diversos dominis web i per establir una correcta estratègia de posicionament web, hem realitzat una consultoria de marketing online per conèixer la situació actual del mercat, així com l'oferta i la demanda del lloguer de vaixells, la situació de les pàgines web del client i dels web de la competència. Per a això, hem analitzat les visites que aporta cada pàgina web, el posicionament web a Google, si tenen presència a les xarxes socials ... també hem estudiat la competència aportada pel client. Gràcies a la consultoria realitzada, el client ha pogut prendre decisions empresarials fonamentals per al projecte en qüestió.

Un cop el pla estratègic està finalitzat, els dissenyadors de LA TEVA WEB s'estableixen i defineixen el disseny de la pàgina web.  El material fotogràfic i la comunicació escollida és una cosa que s'ha cuidat molt ja que el servei que s'ofereix és de luxe. Pel que fa a la selecció dels colors, al tractar-se d'un web que ofereix mar i luxe, els dissenyadors s'han decantat pel blanc, el blau i el daurat.

Pel que fa a l'estructura de la pàgina web, s'ha dividit en diferents seccions: Empresa, serveis, notícies i contacte. Sailing BCN ofereix la possibilitat de llogar un vaixell per celebrar algun esdeveniment important com pot ser un comiat de solter, festes privades, regates o realitzar activitats aquàtiques.

La pàgina web és responsive, és a dir, està programada i maquetada perquè s'adapti a tots els dispositius, ja sigui una tablet o un mòbil.

Un cop la pàgina està finalitzada i publicada a Internet, el següent pas és plantejar una estratègia de marketing online per aconseguir un bon posicionament web a Google. Per a això, realitzarem un estudi de paraules clau per conèixer la demanda i l'oferta del mercat de l'embarcació. Un cop els conceptes estan pactats amb el client, la pàgina web s'haurà optimitzar amb aquests conceptes.

Visita la pàgina web Sailing BCN

Compartir  
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar