Posicionament Google Shopping

Posicionament Google Shopping

Google Shopping ja Ús des de fa 1 any una realitat al mercat espanyol. Fins ara ha passat mÚs o menys desapercebut per˛ la seva inclusiˇ a la columna esquerra del cercador de Google ha comenšat a cridar l'atenciˇ dels usuaris.

Google Shopping no Ús en si mateix una botiga com alg˙ podria pensar. ╔s un indexador de productes amb certa semblanša en disseny a Google Images, en el qual pots buscar un producte, filtrar per preus, botiga, si vols enviament gratu´t, etc. Pots visualitzar tots els productes, comparar productes per preu, i finalment, fer clic en el producte del teu interŔs per acabar enllašat a la botiga online on es ven. ╔s a dir, no es compra directament a Google sinˇ en la botiga online que ofereix el producte. Aquesta ˙ltima afirmaciˇ Ús vÓlida ˙nicament per a Espanya, ja que als Estats Units i altres pa´sos funciona diferent.

A LA TEVA WEB SL ens encarreguem de la publicaciˇ dels productes de la teva botiga online a Google Shopping, aixÝ com optimitzar per al seu correcte posicionament i la gestiˇ dels anuncis o Google Shopping Ads.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar