Posicionament Google Shopping

Posicionament Google Shopping

Google Shopping ja és des de fa 1 any una realitat al mercat espanyol. Fins ara ha passat més o menys desapercebut però la seva inclusió a la columna esquerra del cercador de Google ha començat a cridar l'atenció dels usuaris.

Google Shopping no és en si mateix una botiga com algú podria pensar. És un indexador de productes amb certa semblança en disseny a Google Images, en el qual pots buscar un producte, filtrar per preus, botiga, si vols enviament gratuït, etc. Pots visualitzar tots els productes, comparar productes per preu, i finalment, fer clic en el producte del teu interès per acabar enllaçat a la botiga online on es ven. És a dir, no es compra directament a Google sinó en la botiga online que ofereix el producte. Aquesta última afirmació és vàlida únicament per a Espanya, ja que als Estats Units i altres països funciona diferent.

A LA TEVA WEB SL ens encarreguem de la publicació dels productes de la teva botiga online a Google Shopping, així com optimitzar per al seu correcte posicionament i la gestió dels anuncis o Google Shopping Ads.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar