Posicionament web a Google. Posicionament SEO

Posicionament web barcelona

El posicionament web en cercadors com Google o Bing és tan important com el mateix desenvolupament d'una web. És la forma de fer visible la teva pàgina web i atreure visites perquè la pàgina web compleixi els seus objectius.

A LA TEVA WEB SL estem especialitzats en posicionament web natural o orgànic en Google i altres cercadors. Mitjançant el posicionament web natural o orgànic en Google i altres cercadors es busca de forma permanent posicionar la pàgina web del client en les primeres posicions del cercador en qüestió per a les paraules clau o cadenes de paraules clau seleccionades.

Els plans de posicionament web de LA TEVA WEB SL per a Google i altres cercadors es divideixen en quatre fases:

  • Anàlisi en profunditat de la seva pàgina web i les pàgines web dels seus competidors a nivell de programació, posicionament i continguts.
  • Anàlisi i estudi de les paraules i frases clau suggerides pel client i les utilitzades per la competència. Elecció de les paraules clau per posicionar a Google basant-paraules clau principals i aplicació del long tail.
  • Optimització del codi de programació de totes les seves pàgines web.
  • Control de les estadístiques de visita de les seves pàgines web via Google Analytics
  • Disseny de l'estratègia web 2.0 més adequada
  • Registre de les seves pàgines web en els principals cercadors (Google, Bing, etc).
  • Posicionament.
  • Posterior seguiment i monitoratge i optimització contínua de les seves pàgines web.

Un dels punts principals per a un posicionament amb èxit d'una web és una correcta programació de la web i el seu seguiment. Això inclou múltiples paràmetres tècnics a tenir en compte en la programació del web. Des d'uns continguts d'acord amb els serveis que ofereix el client a la correcta implementació d'etiquetes o l'ús de mapes del en xml específics per a Google.

També és clau un manteniment del treball d'optimització d'una manera permanent per aconseguir un millor posicionament. També és clau l'optimització off-web del lloc web pels cercadors de forma periòdica ajustant les paraules claus a la web.

LA TEVA WEB SL únicament posiciona pàgines web respectant les recomanacions de Google

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar