22 Jun 2017

Programació web Torre de Collserola

Programació web Torre de Collserola | La Teva Web

LA TEVA WEB i la prestigiosa agència de disseny Mariona Design hem llançat la pàgina web oficial de la Torre de Collserola.

La Torre de Collserola és una torre de comunicacions situada al Pic de Vilana, a prop del parc Tibidabo, municipi de Barcelona, ​​construïda per l'arquitecte Norman Foster al 1990. A més d'oferir els serveis de telecomunicacions, té habilitat espais per a esdeveniments i un mirador públic.

A nivell de disseny web, és una pàgina web moderna i actual, on s'ha jugat amb imatges de grans dimensions (fullwidth) per mostrar la gran bellesa i la gran situació que ofereix la Torre, ja que es troba en una zona privilegiada, amb vistes de tota la ciutat comtal.

La pàgina web està dividida en 4 grans seccions i cadascuna d'elles s'explica informació rellevant, com per exemple, en espais per a esdeveniments, es detalla els serveis a contractar per empreses per a actes, rodes de premsa, coaching ....

A nivell de programació web, cal destacar el gestor web implementat ja que gràcies a ell, l'empresa no necessitarà l'ajuda de cap empresa o agència web, fent possible gestionar tota la pàgina web. També volem destacar la maquetació web i, sobretot, la versió responsive que permet als usuaris visualitzar la pàgina web des de qualsevol dispositiu, ja sigui des d'una tablet, un ordinador o un mòbil.

Et convidem que visitis la pàgina web oficial de la Torre de Collserola

Compartir  
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar