Disseny web. Redisseny de pāgines web

redisseny web

Cada vegada més, les empreses sķn conscients de la importāncia de la seva presčncia online, una presčncia acord amb la seva imatge corporativa que generi visites i negoci a la seva empresa i volen portar la seva presčncia web a un nivell superior. L'evoluciķ en el disseny web és més trepidant.

El disseny i la programaciķ de pāgines web evoluciona rāpidament fent que moltes empreses decideixin fer un salt endavant i apostar pel redisseny de les seves pāgines web per actualitzar el seu disseny, continguts o afegir noves funcionalitats.

Per redissenyar una pāgina web, s'ha d'efectuar un estudi previ de la situaciķ del mercat i el posicionament del client, així com els seus competidors. Un cop feta la radiografia del sector cal analitzar en profunditat la pāgina web actual. Examinant des de la seva estratčgia comunicativa fins una anālisi detallada del codi de la pāgina web. Posteriorment hem de decidir que millores s'han d'implementar en les pāgines web del client o, en determinats casos, el redisseny complet de la pāgina web. Finalment, s'ha de fer el respectiu seguiment i manteniment de les noves pāgines web millorades.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar