Disseny web. Redisseny de pàgines web

redisseny web

Cada vegada més, les empreses són conscients de la importància de la seva presència online, una presència acord amb la seva imatge corporativa que generi visites i negoci a la seva empresa i volen portar la seva presència web a un nivell superior. L'evolució en el disseny web és més trepidant.

El disseny i la programació de pàgines web evoluciona ràpidament fent que moltes empreses decideixin fer un salt endavant i apostar pel redisseny de les seves pàgines web per actualitzar el seu disseny, continguts o afegir noves funcionalitats.

Per redissenyar una pàgina web, s'ha d'efectuar un estudi previ de la situació del mercat i el posicionament del client, així com els seus competidors. Un cop feta la radiografia del sector cal analitzar en profunditat la pàgina web actual. Examinant des de la seva estratègia comunicativa fins una anàlisi detallada del codi de la pàgina web. Posteriorment hem de decidir que millores s'han d'implementar en les pàgines web del client o, en determinats casos, el redisseny complet de la pàgina web. Finalment, s'ha de fer el respectiu seguiment i manteniment de les noves pàgines web millorades.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar