Think Rural: Disseny web i SEO

Disseny web, SEO

LA TEVA WEB | SEO i Disseny web per a Think Rural

Think Rural és un portal on es pot llogar una casa rural a Catalunya, que a més de realitzar una reserva es pot fer el pagament online, fent que sigui el primer web del sector turístic rural a donar aquesta possibilitat.

Al web ens podem trobar un ampli ventall de cases rurals per totes les comarques catalanes i poder escollir la que millor s'adapta millor a les necessitats de cadascú.

Disseny web: tranquil·litat i naturalesa agafades de la mà

Per al disseny web, s'ha volgut jugar amb els colors verds i marrons a través de les imatges perquè l'usuari pugui relaxar-se i trobar aquella casa rural per poder escapar-se uns dies de la ciutat.

Per fer més fàcil la navegació de l'usuari, amb un sol clic es pot filtrar segons les necessitats (animals, WIFI, jacuzzi...) i trobar la casa rural perfecta. A més, a cada casa s'expliquen les característiques i els accessoris que té cadascuna, un mapa de localització i un calendari de reserves.

Una cosa important que té Think Rural i que no té cap altra web del sector turístic rural és que es pot fer el pagament online.

El client volia que a la web hi hagués una secció de notícies en el qual tots els usuaris que lloguessin una casa, expliquessin la seva experiència. També, es dóna informació molt interessant i divertida per practicar turisme rural.

Finalment, una secció que s'ha creat en el disseny web és el panell de "registre del viatger" i "registre del propietari". La idea és que, tant el propietari de la casa rural com la persona que vagi a gaudir-ne, puguin accedir a una àrea personal i privada i trobar tot el detallat de l'allotjament.

Quin és el marketing online escollit de Think Rural?

A nivell de marketing online, s'ha treballat en 2 idiomes: en català i en castellà, ja que el públic objectiu és a Catalunya.

Per potenciar i aconseguir un bon posicionament SEO, s'ha realitzat un estudi de paraules clau: cases rurals, casa rural i turisme rural. D'aquesta manera, es pot treballar aquestes keywords a la web i, al blog, es treballen aquelles que pertany a la longtail.

Visita el web Think Rural si vols desconnectar de la ciutat i relaxar-te a la natura.

Compartir  
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar