13 Nov 2017

Twitter permet incloure 280 caràcters a cada tuit

Twitter amplia els caràcters | La teva web

Twitter ha creat un llenguatge propi gràcies a la particularitat de les seves publicacions. Amb només 140 caràcters els seus usuaris, fins ara, han sintetitzat la informació o opinions que volien transmetre. És per això que Twitter s’ha convertit en el màxim exponent de la creativitat del marketing a les xarxes socials.

Malgrat això, la organització, després de fer una prova experimental, ha decidit permetre als usuaris de tots els idiomes excepte el japonès, el coreà i el xinès, incloure fins a 280 caràcters a cada publicació. L’objectiu d’aquesta novetat és incentivar el seu ús mantenint la brevetat i la velocitat pròpies de Twitter. Tenir més espai permet als usuaris expressar els seus pensaments amb menys restriccions i de forma més ràpida.

L’entrada en vigor d’aquesta nova mesura serà paulatina però en poques setmanes ja estarà instaurada en la seva totalitat.

Aquesta modificació mostra la necessària evolució del marketing online en general i, més concretament, del marketing a les xarxes socials. La brevetat és necessària en un mitjà en el que la informació és instantània i canviant però els hàbits dels usuaris i les necessitats de comunicació també evolucionen i, amb ells, ho han de fer també les eines i polítiques d’ús de les xarxes socials.  


Compartir  
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar