El nostre avantatge

LA TEVA WEB SL neix amb la missió d'oferir a les empreses de totes les mides i recursos una estratègia online que els permeti complir els seus objectius.

Disseny web

A LA TEVA WEB veiem el nostre treball amb:

  • Passió. Fem el que realment ens apassiona: el disseny web i el marketing online.
  • Coneixement. No som només informàtics o dissenyadors web, la nostra formació i experiència l'hem adquirit també com a consultors de marketing i empreses tant a nivell nacional com internacional. Això ens permet analitzar i entendre ràpidament el seu negoci, els seus punts forts i febles, el mercat en què es mou i els seus competidors. Com a resultat, podem crear una estratègia de marketing online integral per crear una presència online per a la seva empresa que li permeti complir els seus objectius.
  • Responsabilitat. Pensem que en cada projecte que realitzem suposa la millora de la competitivitat del nostre client i, que per això, és de vital importància. Per això tractem a tots els clients amb la màxima importància i cada projecte es fa a mida sense utilitzar plantilles ni altres eines que puguin reduir la qualitat del disseny web o el seu futur posicionament web.

LA TEVA WEB SL es dirigeix a clients de totes les mides, des de negocis familiars amb pressupostos ajustats a grans empreses. En tots els casos oferint serveis a la mida i pressupost del client.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar