26 Jun 2017

Disseny web i SEO per Embotits JP

Disseny web i SEO per Embotits JP | La Teva Web

Embotits JP és una empresa especialitzada en l'especejament de porc a maquila. Per a ells hem dissenyat una pàgina web corporativa i establert una estratègia de màrqueting en línia per al posicionament web.

Per al disseny de la pàgina web ens hem decantat per un disseny web corporatiu seriós i professional, on es destaca principalment les imatges del producte, ja que el públic objectiu no és el client final sinó que va enfocat cap als professionals.

A gran part del contingut s'ha volgut potenciar la màxima qualitat de producte així com el procés productiu, un procés molt exhaustiu que se segueix per garantir un embotit de primera qualitat. També es comenta tot el procés de l'especejament de porc i el servei de transport que faciliten a les empreses, sobretot a empreses exportadores.

A nivell de programació web comentar que la pàgina web està programada en 4 idiomes, espanyol, català, anglès i francès, fent com a principal l'espanyol, ja que el públic objectiu es troba a Espanya. A més, la pàgina web és responsive, és a dir, s'adapta a tots els dispositius: tablet, desktop i mobile.

Un cop el disseny de la pàgina web està finalitzat i la pàgina està publicada, el següent pas és establir una estratègia per al posicionament web a Google. Per a això, s'ha realitzat un estudi del mercat, tant a nivell nacional com internacional, així que els conceptes a treballar seran: especejament de porc, especejament porcí, magre de porc ....

Et convidem a visitar Embotits JP

Compartir  
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar