Ladenac Milano, disseny web i estratègia de màrqueting on-line

Disseny web, Programación web, SEO, Marketing online, Tenda online

Ladenac Milano, disseny web i estratègia de màrqueting on-line
Ladenac Milano, una botiga on-line d'espelmes de luxe, és un dels projectes web amb més elegància que hem realitzat en els últims mesos. A més d'oferir un producte de luxe, Ladenac Milano també compta entre els seus valors l'artesania i experiència que li confereix Vila Hermanos, la cereria centenària que elabora la espelmes Ladenac Milano.

Encara que es tractés d'un e-commerce, vam concebre el web de Ladenac Milano per oferir també informació ampliada de les seves gammes de producte a través de pàgines dedicades per a les mateixes. També vam incorporar continguts relacionats amb la pròpia marca i la seva botiga física localitzada a Madrid.

Per transmetre els valors de Ladenac Milano, vam optar per un disseny minimalista amb colors elegants com el blanc, negre i tonalitats de gris i potenciant la comunicació visual dels productes amb grans imatges dels mateixos.

En paral·lel a l'elaboració del lloc web, vam preparar el pla de màrqueting on-line que ens permetria definir quina estratègia seguir per donar a conèixer aquesta marca de recent creació tenint en compte factors com el propi producte, els valors de la marca i el tipus de públic al qual ens volíem dirigir.

La concreció d'aquest pla es va executar a través de diversos canals de comunicació on-line, entre els quals destaquen una estratègia de posicionament orgànic en cercadors i l'elaboració de campanyes de publicitat en plataformes com Google Adwords Cerca, Display, Shopping i Remarketing, i Facebook Ads.

Descobreix aquest nou projecte desenvolupat per La Teva Web a Ladenac Milano.
Compartir  
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar